VI. Dunaparti Általános Iskolák versenye

2011. május 1-én rendeztük a piactéren a VI. Dunaparti Általános Iskolák és egyesületünk ifjúsági versenyét. A versenybizottság reggel 5.30-kor a sátor felállításával kezdte a napot. Az időjárás előrejelzés szerint semmi jóra nem számíthattunk. Az előrejelzés beigazolódott,fél 7 körül leszakadt az ég,olyan eső zúdult a nyakunkba,hogy már azon kezdtünk gondolkodni,milyen időpontra tudjuk a versenyt áthelyezni. Legnagyobb meglepetésünkre,de legfőképp örömünkre folyamatosan érkeztek a csapatok és egyesületünk ifjú tagjai. 7 órakor 39 gyermek részvételével megkezdődött a megnyitó,majd a sorsolás. 8 órakor indult a verseny,a halakkal,verseny az esővel. A szakadatlan esőzés miatt a Kirchner István,Fent László,Farkas László,Pilinger Sándor összetételű versenybizottság a gyermekek egészsége megóvása érdekében a versenyt egy órával lerövidítette. 10 órakor megkezdődött a mérlegelés,majd utána az eredményhirdetés,ami kicsit érdekesre sikerült,ugyanis a szakadó eső miatt igyekeztünk a már időközben átázott sátor alá minél több gyermeket elhelyezni.

Az iskolás verseny eredményei:

alsós korcsoportban:

  1. Dömsöd Gr. Széchenyi István csapata
  2. Szigetszentmárton csapata
  3. Ráckeve Árpád Fejedelem Általános Iskola csapata

Felső tagozat:

  1. Dömsöd Gr. Széchenyi István csapata
  2. Szigetszentmárton csapata
  3. Szent Imre Általános Iskola Ráckeve

A díjakat és minden versenyzőnek egy öt méteres horgászbotot a verseny védnöke Tóth István adta át. Az összetett verseny győztese a dömsödi Általános Iskola. Számukra a vándorserleget Fent László a szövetség ifjúsági bizottságának elnöke adta át.

A Ráckevei HE 2011. évi ifjúsági verseny eredményei:

  1. Halász Petra
  2. Törpényi Titusz
  3. Devecseri Gábor

A díjakat Pilinger Sándor adta át. Az eredményhirdetés után a verseny védnöke megköszönte a gyermekek és a kísérők kitartását,gratulált a győzteseknek,majd a versenyt bezárta.

 

Comments are closed.